facilitair schoonmaak

Schoonmaakdiensten

Als opdrachtgever vindt u het vast fijn dat u voor alle schoonmaakdiensten bij één dienstverlener terecht kunt. Voor al uw schoonmaakwensen hebben wij de juiste oplossingen en de juiste mensen. Wij ontzorgen u, zodat u zich kunt bezigen met zakendoen.

Interieuronderhoud

Interieuronderhoud is het reguliere schoonmaakwerk op locaties als hotels, scholen en kantoren. Hoewel ‘dagschoonmaak’ een trend is, staan wij op ieder gewenst moment voor u klaar. Naast het tijdstip van de schoonmaak is er ook nog de contractvorm waar u over na kunt denken. Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden.

Desinfectie

Verwelkom uw collega’s en klanten straks weer in een schoon, hygiënisch én gedesinfecteerd pand. Voor de desinfectie gebruiken wij een Pressol vernevelaar met daarin desinfectiemiddel op basis van ethanol. Het voordeel van dit product is dat het geen overblijfsel achterlaat.

Portiekonderhoud

Een frisse hal bij binnenkomst, blinkende RVS-liften en heerlijk geurende galerij. Da’s leuk thuiskomen! Met plezier verzorgen wij de schoonmaak en het gevel- en portiekonderhoud voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen.

Specialistische Reiniging

Schoonmaken is een vak. Onze ervaren interieurverzorgers weten als geen ander om te gaan met specialistische reinigingsklussen. Van dieptereiniging sanitair tot grote keukens en het onderhoud van alle soorten vloeren.